Наматрацник круглий захисний Point Art, Econom Ø 230 см з закритими бортами

Артикул:Ø 230

Відправка протягом Наявність:На складі 1-3 днів
1599 грн
Відправка протягом На складі 1-3 днів

Останні відгуки

Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:

Ваш відгук:

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг

Введіть код, вказаний на зображенні:

✔ Захист від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій

Наматрацник круглий стьобаний POINT ART, серія Econom Ø 230 см з резинкою по периметру надійно захищає матрац від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій. Якщо у Вашому будинку є тварини або маленькі діти, наматрацник буде необхідний!

✔ 100% дихаюча мікрофібра забезпечує м'якість та комфорт

Наматрацник виготовлений з 100% мікрофібри, тому він повністю безпечний. На дотик дуже м'який та ніжний. Наматрацник не шарудить та не шелестить.

✔ Надійна фіксація наматрацника резинками

Наматрацник круглий стьобаний POINT ART, серія Econom Ø 230 см з резинкою по периметру кріпиться за допомогою резинки по периметру матраца. Завдяки цьому простирадло не ковзає, а матрац захищається ще й з боків.

✔ Догляд та прання стьобаного наматрацника

При пранні не рекомендується використовувати миючі засоби, що містять хлор або відбілювачі. Прати при температурі не вище 50 С. Можна прасувати на низьких температурах режим для синтетичних тканин.

✔ Збереження первинних властивостей матраца

Наматрацник круглий стьобаний POINT ART, серія Econom Ø 230 см з резинкою по периметру жодним чином не впливає на ортопедичні або інші властивості матраца, а також на його м'якість або твердість. Наматрацник надійно захищає Ваш матрац від різних забруднень і, в цілому, позитивно впливає на якість сну.

Ви ніде не знайдете такий виріб за такою низькою ціною! Відправлення коштує копійки! А економія величезна! Виберіть своє місто: Київ, Чернігів, Полтава, Суми, Хмельницький, Херсон, Львів, Чернівці, Одеса, Дніпропетровськ, Харків та тд.

© Altex Market 2023 | Всі права захищені