Наматрацник захисний Point Art Econom 160х200 см з закритими бортами

Артикул:162296

Відправка протягом Наявність:На складі 1-3 днів
549 грн
Відправка протягом На складі 1-3 днів

Останні відгуки

Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:

Ваш відгук:

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг

Введіть код, вказаний на зображенні:

✔ Захист від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій

Наматрацник стьобаний Point Art серія Econom 160х200 см надійно захищає матрац від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій. Якщо у Вашому будинку є тварини або маленькі діти, наматрацник буде необхідний!

✔ 100% дихаюча мікрофібра забезпечує м'якість та комфорт

Наматрацник виготовлений з 100% мікрофібри, тому він повністю безпечний. На дотик дуже м'який та ніжний. Наматрацник не шарудить та не шелестить.

✔ Надійна фіксація наматрацника 160-200 см резинками

Наматрацник стьобаний Point Art серія Econom кріпиться за допомогою резинки по периметру матраца. Завдяки цьому простирадло не ковзає, а матрац захищається ще й з боків.

✔ Догляд та прання стьобаного наматрацника 160x200 см

При пранні не рекомендується використовувати миючі засоби, що містять хлор або відбілювачі. Прати при температурі не вище 50 С. Можна прасувати на низьких температурах режим для синтетичних тканин.

✔ Збереження первинних властивостей матраца

Наматрацник стьобаний Point Art серія Econom 160 на 200 см жодним чином не впливає на ортопедичні або інші властивості матраца, а також на його м'якість або твердість. Наматрацник надійно захищає Ваш матрац від різних забруднень і, в цілому, позитивно впливає на якість сну.

Зараз або ніколи! Зробіть замовлення та доставка Новою Поштою буде вже через 1-2 робочих дні! Міста: Одеса, Дніпро, Львів, Миколаїв, Чернігів, Суми, Полтава, Миргород, Черкаси, Вінниця, Хмельницький, Рівне, Харків, Київ та інші

© Altex Market 2023 | Всі права захищені