Наматрацник захисний Point Art Classic 160х200 см з резинкою по 4-х кутах

Артикул:32511

Відправка протягом Наявність:На складі 1-3 днів
539 грн
Відправка протягом На складі 1-3 днів

Останні відгуки

Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:

Ваш відгук:

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг

Введіть код, вказаний на зображенні:

✔ Захист від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій

Наматрацник стьобаний торгової марки Point Art серія Classic надійно захищає матрац від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій. Якщо у Вашому будинку є тварини або маленькі діти, наматрацник буде необхідний!

✔ Наматрацник 160 на 200 см має кілька шарів

Наматрацник стьобаний торгової марки Point Art серія Classic 160х200 см складається з верхнього та нижнього шару, між якими також є шар тонкого синтепону. Завдяки багатошаровості, виріб має підвищену міцність, а також забезпечує максимально комфортні відчуття під час сну та відпочинку.

✔ Надійна фіксація наматрацника 160x200 см резинками

Наматрацник стьобаний торгової марки Point Art серія Classic кріпиться резинкою по 4-х кутах. Завдяки цьому простирадло не ковзає.

✔ Догляд та прання стьобаного наматрацника 160-200 см

При пранні не рекомендується використовувати миючі засоби, що містять хлор або відбілювачі. Прати при температурі не вище 50 С. Можна відпарювати парогенератором або прасувати на низьких температурах.

✔ Збереження первинних властивостей матраца

Наматрацник стьобаний торгової марки Point Art серія Classic жодним чином не впливає на ортопедичні або інші властивості матраца, а також на його м'якість або твердість. Наматрацник надійно захищає Ваш матрац від різних забруднень і, в цілому, позитивно впливає на якість сну.

В общем-то, це все, що потрібно знати! Єдине, що забули розповісти, так це про доставку. Відправляємо Новою Поштою в будь-яке місто України: Харків, Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Запоріжжя, Львів, Суми, Полтава та тд.

© Altex Market 2023 | Всі права захищені