Наматрацник захисний Point Art Classic 70х190 см з закритими бортами

Артикул:173218

Відправка протягом Наявність:На складі 1-3 днів
479 грн
Відправка протягом На складі 1-3 днів

Останні відгуки

Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:

Ваш відгук:

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг

Введіть код, вказаний на зображенні:

✔ Захист від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій

Наматрацник стьобаний торгової марки Point Art серія Classic 70х190 см надійно захищає матрац від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій. Якщо у Вашому будинку є тварини або маленькі діти, наматрацник буде необхідний!

✔ Наматрацник 70-190 см має кілька шарів

Наматрацник стьобаний торгової марки Point Art серія Classic складається з верхнього та нижнього шару, між якими також є шар тонкого синтепону. Завдяки багатошаровості, виріб має підвищену міцність, а також забезпечує максимально комфортні відчуття під час сну та відпочинку.

✔ Надійна фіксація наматрацника 70x190 см резинками

Наматрацник стьобаний торгової марки Point Art серія Classic кріпиться за допомогою резинки по периметру матраца. Завдяки цьому простирадло не ковзає, а матрац захищається ще й з боків.

✔ Догляд та прання стьобаного наматрацника, розміри 70 на 190 см

При пранні не рекомендується використовувати миючі засоби, що містять хлор або відбілювачі. Прати при температурі не вище 50 С. Можна відпарювати парогенератором або прасувати на низьких температурах.

✔ Збереження первинних властивостей матраца

Наматрацник стьобаний торгової марки Point Art серія Classic жодним чином не впливає на ортопедичні або інші властивості матраца, а також на його м'якість або твердість. Наматрацник надійно захищає Ваш матрац від різних забруднень і, в цілому, позитивно впливає на якість сну.

Виріб дійсно потрібне! І добре, що Ви знайшли нарешті Альтекс, тепер можна замовити прямо зараз, з доставкою! Міста: Харків, Київ, Житомир, Одеса, Львів, Львів, Рівне, Тернопіль, Дніпро, Полтава, Суми, Запоріжжя, Миколаїв, Кривий Ріг!

© Altex Market 2023 | Всі права захищені