Наматрацник вологонепроникний AquaStop 160х190 см з закритими бортами

Артикул:173172

Відправка протягом Наявність:На складі 1-3 днів
789 грн
Відправка протягом На складі 1-3 днів

Останні відгуки

Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:

Ваш відгук:

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг

Введіть код, вказаний на зображенні:

✔ Обираючи вологонепроникний наматрацник 160х190 см торгової марки AquaStop, ви надійно захищаєте матрац та даруєте йому довговічність!

Обираючи вологонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop, ви будете задоволені покупкою на 100%. Ми є виробниками цього популярного товару та пропонуємо Вам кращу ціну.

✔ Захист від забруднень, будь-яких рідин, пилових кліщів, алергенів та бактерій

Водонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop 160-190 см надійно захищає матрац від забруднень, будь-яких рідин, пилових кліщів, алергенів та бактерій. Якщо у Вашому будинку є тварини або маленькі діти, наматрацник буде необхідний!

✔ Бавовняний верх наматрасника - м'який, приємний на дотик та не шарудить

Верхнім шаром ми зробили 100% бавовняне покриття наматрасника, яке забезпечує максимальний комфорт під час сну. Нижній шар з поліуретану надійно захищає, надаючи наматрацнику вологонепроникні властивості.

✔ Надійна фіксація наматрасника резинками

Водонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop кріпиться за допомогою резинки по периметру матраца. Завдяки цьому захищається не тільки верх матраца, але та його бічні сторони.

✔ Догляд та прання вологовідштовхувальним наматрасника 160x190 см

Водонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop витримує до 200 прань. Не рекомендується використовувати миючі засоби, що містять хлор або відбілювачі. Прати при температурі не вище 40С. Чи не відпарювати та не гладити праскою.

✔ Збереження первинних властивостей матраца

Водонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop 160 на 190 см жодним чином не впливає на ортопедичні або інші властивості матраца, а також на його м'якість або твердість. Наматрацник надійно захищає Ваш матрац від різних забруднень і, в цілому, позитивно впливає на якість сну.

Чому б не замовити таку покупку прямо зараз? А швидка доставка привезе свій виріб прямо в: Київ, Чернігів, Полтаву, Суми, Хмельницький, Херсон, Львів, Чернівці, Одесу, Дніпропетровськ, Харків та тд.

**виріб легко одягається, та закриваються навіть бічні сторони матраца висота до 25 см
*за умови збереження упаковки та рекомендацій по догляду

© Altex Market 2023 | Всі права захищені