Наматрацник захисний Point Art Econom 160х200 см з резинкою по 4-х кутах

Артикул:162304

Відправка протягом Наявність:На складі 1-3 днів
479 грн
Відправка протягом На складі 1-3 днів

Останні відгуки

Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:

Ваш відгук:

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг

Введіть код, вказаний на зображенні:

✔ Захист від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій

Наматрацник стьобаний Point Art серія Econom 160х200 см надійно захищає матрац від забруднення, пилових кліщів, алергенів та бактерій. Якщо у Вашому будинку є тварини або маленькі діти, наматрацник буде необхідний!

✔ 100% дихаюча мікрофібра забезпечує м'якість та комфорт

Наматрацник виготовлений з 100% мікрофібри, тому він повністю безпечний. На дотик дуже м'який та ніжний. Наматрацник не шарудить та не шелестить.

✔ Надійна фіксація наматрацника резинками

Наматрацник стьобаний Point Art серія Econom 160x200 см Altex кріпиться резинкою по 4-х кутах. Завдяки цьому його дуже зручно застеляти, а простирадло на ньому не ковзає.

✔ Догляд та прання стьобаного наматрацника 160 на 200 см

При пранні не рекомендується використовувати миючі засоби, що містять хлор або відбілювачі. Прати при температурі не вище 50 С. Можна прасувати на низьких температурах режим для синтетичних тканин.

✔ Збереження первинних властивостей матраца

Наматрацник стьобаний Point Art серія Econom жодним чином не впливає на ортопедичні або інші властивості матраца, а також на його м'якість або твердість. Наматрацник надійно захищає Ваш матрац від різних забруднень і, в цілому, позитивно впливає на якість сну.

Купуйте у нас! Зручно платити, швидко отримувати! Відправлення в міста: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Миколаїв, Суми, Херсон, Полтава, Запоріжжя, Львів та тд.

© Altex Market 2023 | Всі права захищені