Наматрацник вологонепроникний AquaStop 160х200 см з резинкою по 4-х кутах

Артикул:162259

Відправка протягом Наявність:На складі 1-3 днів
589 грн
Відправка протягом На складі 1-3 днів

Останні відгуки

Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:

Ваш відгук:

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг

Введіть код, вказаний на зображенні:

 

✔ Обираючи водонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop 160х200 см, ви надійно захищаєте матрац та даруєте йому довговічність!

Обираючи водонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop, ви будете задоволені покупкою на 100%. Ми є виробниками цього популярного товару та пропонуємо Вам кращу ціну.

✔ Захист від забруднень, будь-яких рідин, пилових кліщів, алергенів та бактерій

Вологонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop надійно захищає матрац від забруднень, будь-яких рідин, пилових кліщів, алергенів та бактерій. Якщо у Вашому будинку є тварини або маленькі діти, наматрацник буде необхідний!

✔ Бавовняний верх наматрасника 160x200 см - м'який, приємний на дотик та не шарудить

Верхнім шаром ми зробили 100% бавовняне покриття наматрасника, яке забезпечує максимальний комфорт під час сну. Нижній шар з поліуретану надійно захищає, надаючи наматрацнику вологонепроникні властивості.

✔ Надійна фіксація наматрасника 160-200 см резинками

Водонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop кріпиться за допомогою резинки по 4-х кутах. Завдяки цьому виріб надійно фіксується на матраці.

✔ Догляд та прання вологонепроникного наматрасника 160 на 200 см

Вологонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop витримує до 200 прань. Не рекомендується використовувати миючі засоби, що містять хлор або відбілювачі. Прати при температурі не вище 40С. Чи не відпарювати та не гладити праскою.

✔ Збереження первинних властивостей матраца

Водонепроникний наматрацник торгової марки AquaStop жодним чином не впливає на ортопедичні або інші властивості матраца, а також на його м'якість або твердість. Наматрацник надійно захищає Ваш матрац від різних забруднень і, в цілому, позитивно впливає на якість сну.

Купуйте такий виріб прямо зараз, прямо тут! А ми відправимо Вам його в будь-яке місто України: Харків, Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Миколаїв, Хмельницький, Запоріжжя, Полтава ... Або де Ви перебуваєте?

*за умови збереження упаковки та рекомендацій по догляду

© Altex Market 2023 | Всі права захищені